Våre destinasjoner

Våre destinasjoner

HMS kurs i Antalya

Vår ansvarlige arrangør:

Scandinavian Life Center

Destinasjonene hvor selskapets virksomhet foregår ligger i Tyrkia, Antalya, Antalya bay - på det som benevnes som Den Tyrkiske Riviera.

 

Det er direkteflyvninger til Antalya fra flere norske flyplasser.

 

På destinasjonene finner vi 5 stjernes hoteller, leilighetskomplekser, egne suite komplekser, bungalower osv.

 

Vi samarbeider i tillegg med et rehabiliteringshotell, Ayka Vital Park, som ligger ca 30 minutters kjøring fra flyplassen og inn i landet. Der kan vi tilby alle former for rehabilitering og tannmedisinske behandlinger.

 

Vi kan også tilby late dager i solen på en fantastisk destinasjon, aktive dager på flotte golfbaner, tennisbaner, treningsstudioer, mange serveringssteder og flotte restauranter, underholdning i eget amfi for store oppsetninger, diskoteker, nydelige strender, bassenger inne og ute, lekeområder, barnehage, badeland, Spa i alle varianter, bowlingbane, spennende utflukter etc.

 

Her må vi kunne si at det finnes noe for enhver smak, og dette er utvilsomt en av de mest komplette og flotteste feriedestinasjoner i Tyrkia.

 

Dette er stedet for å lade batteriene med den grad av aktivitet som passer den enkelte, og med den grad av helseservice som man ønsker eller har behov for. Destinasjonene er parkmessig opparbeidet, så her er det tumleplass for alle.

Sherwood Club Kemer ***** er av de aller beste i Tyrkia, og det er blant annet eiers genuine interesse for SLC, helseturisme og det norsk - tyrkiske samarbeidet, som har tilført prosjektet en så høy kvalitet. Tilretteleggingen kunne knapt ha vært bedre, og med de menneskelige og faglige resurser vi råder over, ligger alt til rette for et vellykket og helsefremmende opphold.

 

Scandinavian Life Center AS, C. Sundts gate 51, 5004 Bergen, Org.nr 993 561 193

- for a better tomorrow!